top of page
IMG_3572.JPG

ONLINE ADVICE

 

Sparren met een architect wanneer het jou uitkomt? Nu is het moment!

Nu we (bijna) allemaal meer tijd in en om ons huis doorbrengen, gaan we sommige ruimtes in huis veel meer waarderen, terwijl de tekortkomingen van andere ruimtes ons meer gaan storen. Creatief zijn, omdenken en van de nood een deugd maken, past perfect bij deze periode. Daarom is dit het juiste moment  om sluimerende bouwplannen vanonder het stof te halen en je woongenot te vergroten.

Heb je (verbouw) plannen?
Toch een kantoor aan huis maken waarvan je dacht dat je het nooit nodig had? De keuken anders indelen, zodat die grote eettafel erin past? Van de rommelzolder een volwaardige slaapkamer maken? Wat je wensen en plannen ook zijn, ik help je er graag (digitaal!) mee. Ik bespreek diverse mogelijkheden met je, geef ontwerp tips & tricks en wijs je de weg in vergunningenland.  

Maak ze concreet!
We leggen contact via Zoom op een moment dat het jou goed uitkomt. Jij toont me met je smartphone of tablet de ruimte die je aan wil pakken en deelt de ideeën die je hebt. Daarna maken we samen je plannen concreet en praktisch. 

Na de brainstorm met mij heb je alle handvatten om de volgende stap te zetten met je (ver)bouwplannen. Zo levert deze periode van social distancing en thuiswerken een positief resultaat op.

 

Vraag hieronder een online sessie aan! We nemen gauw contact met je op!

Tarieven

€ 65 per begonnen uur. Na het eerste uur rekenen we € 32,5 per begonnen half uur.

Na afloop ontvang je een bon ter waarde van de helft van de advieskosten. Die kan je in mindering brengen op de offerte voor een uitgereide ontwerpservice.
 

Al deze prijzen zijn excl. 21% BTW

bottom of page